30 juni -10

Idag har jag varit riktigt pepp, eftersom idag är det bio med mamma! Har sett fram emot den här filmen hur länge som helst. Ska bli riktigt roligt att äntligen få se den. Får hoppas att den lever upp till mina förväntningar efter boken. Vilket den säkert inte gör bara för det, men vi får hoppas att den är bra iaf.
Mamma har nu blivit skitsugen på att köpa alla böckerna åt sig själv också, haha. Hon är lite rolig.
Nu ska jag hjälpa henne att laga mat, sen ska vi åka till bion. Yai!
Over and out-

28 juni -10

Idag har varit en allmänt skitdag för mig. Somnade tidigt imorse och sov tre timmar och sen va det upp för att göra sig iordning och åka till jobbet. Jobbet var dock roligt och trevligt, men det känns ändå inte helt okej utan sömn.
Efter det så åkte jag hem till mamma och däckade i soffan. Inte bra det heller, nu kommer jag inte att få sova inatt heller. Typiskt. Och så har jag haft ont i magen av och till hela dagen. Hoppas bara att allt kan försvinna nu, jag orkar inte med det här längre.
Over and out-

27 juni -10

Idag åkte jag till mamma och vi strecktittade på båda twilightfilmerna. Trodde inte hon ville se något sånt men nu vill hon läsa böckerna och gå på bio med mig den 30:de. Hihi, nu har jag någon att gå med också ;)
Och jag vet hur de flesta är typ helt betuttade(haha älskar det ordet) i Edward, men jag tycker att Jacob är den bästa karaktären, och snygg är han i filmerna också. Vem kan säga nej till en halvnaken hunk? Habbahabba...


Annars är det väl inte så bra, vi får väl se hur det här slutar. Tror det här kommer att bli jävligt jobbigt.
Over and out-

24 juni -10

Jag har varit lite dålig på att uppdatera, men jag har faktiskt en ursäkt. Jag har blivit helt lost in i Stephenie Meyers böcker om Twilight sagan. Jag vet, lite efter, men jag fick äntligen låna den andra boken av Felicia.
Så jag är alltså helt inne i böckerna. Kan nog inte bli människa förrän jag läst klart hela serien.

Och imorgon är det Midsommarafton. Överskattat. Men jag hade verkligen sett fram emot att vi skulle ut på sjön och tälta och bara mysa framför en brasa. Men så blev det inte. Så nu ska jag hem till min mamma och mysa med henne istället. Vi ska äta grillat, medans mamma äter midsommarmat, och så ska vi leka lekar och sitta i solen. Det tror jag kan bli en helt okej midsommar faktiskt.
Känner inte direkt för att göra något speciellt. Och dessutom blev mamma helt exstas när jag sa att jag och troligtvis adde skulle dyka upp hos henne, så då började hon planera och har redan inhandlat alltihop. Hon har bunkrat upp rätt så duktigt. Det enda vi saknar är en boll till vattenbowlingen, men det får fixa sig på något sätt.

Over and out-

21 juni -10

I helgen har det varit fullt upp, i fredags var jag ute och barhoppade med Emelia, Matilda, Daisy, Stephanie och Viveca. Annie var också med en sväng på förfesten hos Emelias föräldrar.
Vi gick runt lite i stan för att Matilda skulle få se mer än bara Brygget. Det var riktigt roligt, träffade även min bror ute. Lite senare träffade jag också mamma och Morgan.
I lördags så var vi i Vadstena på fest i Folkets Park. Det var mycket folk och jag hade skitroligt. Fast för att det var trevligt drack vi allihop alldeles för mycket. Så när vi skulle åka hem så var det vingligt till bilen, haha. Men som sagt så hade vi jävligt kul.
Igår så låg jag bara i sängen hela dagen och slappade, var typ bakis efter helgen. Men idag så har jag varit lite hurtig och städat lägenheten och diskat en jädrans massa disk också det efter helgen.
Men nu ska jag gå och hjälpa älskling med maten och sedan tända en massa levande ljus och bara mysa.
Over and out-

17 juni -10

Har precis kommit hem efter en liten runda och upptäcksfärd med Emelia och Matilda.
Åkte först till min mamma, där vi tog en liten minisemester i trädgården. Vi satt i solen och drack vin. Underbart! Och naturligtvis beställde vi pizza, det hör ju till semestern som vi låtsades att vi hade.
Sen gick jag vidare hem till Emelias föräldrar där vi spelade Wii och drack öl, också det helt underbart och jättemysigt.
Till sist hamnade vi i stan på brygget, där vi satt på uteserveringen och drack ännu mer öl. Det va riktigt roligt att träffa både Emelia och Matilda igen. Fast det fanns dock inte så mycket annat att göra, men det är Motala på en torsdagkväll, vad hade vi förväntat oss? Så vi gick ner till parken och drack ytterligare öl och pratade med en trevlig vakt. Stackarn vaktar tälten som är där nere under alla cykelrundor som är nu. Men vi blev i alla fall varnade för en galen räv som sprang runt i parken, tydligen hade den anfallit en annan vakt. Så vi pallrade oss därifrån och de andra tog en taxi hem till Emelia igen. Så nu sitter jag här bredvid min älskling som sover.
Ska väl göra som honom och sova, det är en dag med tjejerna imorgon. Då får vi se hur den slutar.
Over and out-

17 juni -10

Idag var jag på mötet och hade fått massor med jobb, det känns skönt. Fast kunde inte jobba på alla då jag fortfarande jobbar på medeltidsmarknaderna. Kommer inte att få mycket tid över.

Ett måste i alla tjejers garderober:

Leopard pumps, jag vet att jag är lite efter men jag har just insett hur pass snygga de är och hur de passar till allt.


Skorna till dessa kortbyxor, ett vitt underlinne och en svart oversize tunika and you are ready to go!

Nästa uppgift för mig är dock att leta reda på något att ha på mig på lördag. Funderar på en klänning och försöka fixa mina champagne färgade skor, men vet inte hur man ska ordna dem.
Over and out-

16 juni -10

Idag har jag umgåtts med Felicia, vilket var trevligt. Vi gick till med eller utan där hon fikade och jag åt lunch. Sen gick vi en svängis på stan och pratade om festen på lördag, vilket jag faktiskt ser fram emot. Nu måste jag bara hitta något att ha på mig. Dessutom fick Emelia och Matilda följa med, riktigt roligt att få träffa dem båda också.
Och igår så ringde de ifrån jobbet och hade lite mer för mig att göra, yai! Mer pengar till mig! Så jag är väldigt glad över det, känns skönt att få lite kontakter och så.
Dessutom läste jag nyss på min studentmail där det stod att jag blev godkänd på min omtenta, ännu ett yai! Det känns riktigt skönt faktiskt, nu har jag bara nästa tenta att se fram emot. Vilket jag dock inte gör. Men det måste göras så.
Imorgon ska jag upp tidigt och gå till ett möte, ser väl inte riktigt fram emot det eftersom jag har vänt på dygnet, kommer att få sova max en timma. Men det blir att gå hem direkt efter och kasta sig i sängen, eller något. Funderar dock på att städa här hemma, det kan behövas. Om, och det är ett stort om, jag orkar. Återstår att se.
Over and out-

14 juni -10

Jaha, var ska man börja? I fredags så ringde mamma mig på morgonen för hon trodde jag hade försovit mig, vilket jag hade. I all den paniken var jag tvungen att packa mina saker, så naturligtvis glömde jag hälften, men jag hann iaf med tåget som gick emot Mjölby. Själva tågresan gick relativt bra, hade ett otroligt flyt.
Men när jag väl kom fram till festivalområdet regna det jävligt mycket och jag blev dyngsur, eftersom min nedpackade poncho låg längst ner i väskan.
Men efter det gick hela festivalen relativt smärtfritt, förutom att det blåste halv storm hela helgen och regnade om vartannat. Så kallt va det.
Men överlag va det otroligt roligt, med många nya trevliga människor.
I lördagsnatt när vi skulle gå och lägga oss upptäckte vi att bilen hade totaldött, då utbröt panik och en lång natt i kyla. Men vi överlevde och tack vare många snälla människor på campingen tog vi oss hem med både bil och packning.
Och så fort jag kom hem blev det en lång dusch och sedan en lång tupplur, underbart. Sen hade min älskling köpt en tonfiskpanini åt mig, så det blev att äta och sedan gå och lägga sig igen.
Men sen tittade vi på en film, det måste nog vara en av de mest störda filmerna jag någonsin har sett.


Otroligt äcklig, tittade knappt på halva filmen, klara inte av det. Usch.
Over and out-

10 juni -10

Idag så blev det en sväng på stan med min älskade mamma. Det blev en ny fin mobil, äntligen! En rejäl en också, så jag är otroligt nöjd med min telefon och det har jag nog aldrig varit.

Denna fina mobilen fick det bli, den svarta naturligtvis.

Och så när vi ändå var i stan så gick vi förbi Gina tricot där jag hittade en klänning som dragkedjan var trasig på så fick den för halva priset, helt underbart!


Och så hittade jag ett par örhängen som jag absolut måste ha, trots det dyra priset på 159 kr. Men jag bara älskar dem, så imorgon innan jag åker ska jag nog försöka springa iväg och köpa dessa örhängen direkt.

Jag tycker inte den här bilden gör de rättvisa, för de är otroligt fina i verkligheten.
Och imorgon kl 6 kommer min far förbi med lite pengar åt mig, otroligt snällt! Men nu ska jag försöka fixa iordning resten och packa allt som jag behöver i helgen!
Over and out-

9 juni -10

Idag har jag bestämt mig för att inte göra ett skit, är jätteseg och lite halvt ledsen då min ena lins flög ut ur mitt öga igår och är försvunnen, 200 kr till ingenting.
Men samtidigt är jag lite glad då min sambo fått sina skattepengar och beställt en ny stor tv, en 50 tum.
Så slipper vi den lilla mini tv:en som vi har i vardagsrummet just nu! Och då kan jag också hämta hem mitt älskade x-box ifrån min brorsa och ha den i sovrummet.

Och igår beställde jag tågbiljetten till Sölvesborg, det ska bli intressant på fredag om jag faktiskt kommer fram ^^, men det löser sig alltid. Festival, wohoo!!

Over and out-

8 juni -10

Jaha, här sitter jag packad och klar! Ser fram emot festivalen i helgen, kan bli jätteroligt. Har bokat tågbiljetten nu, och så får jag hoppas att jag inte glömt att packa ner något.
Kom hem för ungefär en timme sedan ifrån mötet, och nu efter jag ätit min älskade sambos mumsiga mat, så jag promenera upp till stan för att möta min mamma och mormor och se om vi kan hjälpas åt att hitta byxor åt söta lilla mormor.
Tänkte se om jag kan köpa någon linsvätska och sådant till mina färgade linser jag inhandlade. Blev inte alls stor skillnad så lite besviken är jag allt. Visste inte själv att jag hade så gröna ögon i vanliga fall.

Och sen känns det som att det bara är jag i hela världen som INTE kan sätta i linsfanskapen heller. Så jävlans svårt, iaf på vänsterögat.
Men men, nu ska jag väl hoppla iväg emot stan.
Over and out-

7 juni -10

Det går inte så bra för mig nu de senaste dagarna, min mobil har börjat strejka och dessutom har jag absolut inga pengar kvar. Det suger eftersom jag verkligen behöver en ny mobil.
Imorgon ska jag upp skapligt och packa och sedan ska jag iväg på ett möte. För i helgen blir det jobb, yai!
Det ser jag verkligen fram emot. Får hoppas att det blir roligt också. Lite nervös är jag dock för att komma iväg på fredag, men jag har ju pendlat varenda dag i ett halvår nu, så det borde inte vara några problem. Annars, som mormor alltid säger, har jag ju alltid munnen med mig så jag kan fråga någon.

Tittade nyss på en gammal tecknad film, Balto. Kommer ihåg när jag och Sara var små så satt vi och titta på den filmen. Och jag älskar fortfarande den filmen, helt tjutfärdig blir man ju också.


Och så nu hoppas jag verkligen att jag hittar en köpare på min moped som jag försökt bli av med hur länge som helst. Skulle vara skönt med lite extra pengar faktiskt.

Over and out-

3 juni -10

Äntligen sommarlov!
Fast jag fick icke godkänt på min tenta för att posten krånglat och att universitetet suger på att ge ut information. Sjukligt irriterande, jag hatar att gå på universitetet!

Fast igår och idag ringde de ifrån jobbet, så ska jobba de här kommande helgerna, känns skönt annars hade jag fått haft lite för mycket ledigt, om man nu kan få det ^^

Jag unnade mig också en ny fin väska ifrån internet, fast en svart. Jag älskar den! Och så var den inte dyr heller.

Sen inhandlade jag också den där Blackhead Eliminating Daily Scrub, och den fungerar verkligen! Det trodde jag aldrig.

Och så färgade jag håret för första gången på ett halvår, nu har jag lust att exprimentera med olika färger och frisyrer som jag höll på med ett tag. Så nu hoppas jag att jag får mycket pengar när jag jobbar så att jag kan gå och fixa mitt hår så jag får löshår och olika fräna färger :)

Over and out-

RSS 2.0