15 januari

Idag är jag faktiskt rätt så ledsen. Insparken har börjat och jag har inte varit med en enda gång. Men jag kan inte sitta på tåg en timma, buss en kvart, för att vara med en halvtimme för att sedan sitta på bussen en kvart och tåget en timme till. Känns inte värt det, fast jag mer än gärna skulle vilja vara där.
Får se hur det blir när jag väl börjar skolan, att man ändå kan lära känna folk och troligtvis fler som pendlar.

Igår köpte jag en soffa också, så det är jag fortfarande lite glad över eftersom jag prutade lite på den också- STOLT!
Så idag ska jag och mamma åka in och lämna handpenning på den och sedan hämta den nästa fredag när vi flyttar.
Och så fick jag svar ifrån csn, vilket bara tog typ en månad, så jag kommer iaf få mitt studestöd nästa vecka någon gång, tur det iaf.
Jag känner mig typ stressad över flytten lite, och allt annat. Förstår inte hur jag ska hinna. Och dessutom ville jag inte hamna i Grupp B eftersom det är den enda gruppen som har lektion på fredag när vi ska flytta, men såklart att jag ska hamna i grupp B. Så vet inte hur jag ska kunna åka fram och tillbaka till en lektion och samtidigt hinna hämta nycklarna, soffan och sedan flytta mina grejjer för att sanna ska kunna flytta in. STRESS!
Vi får se hur det blir.

Over and out-

8 januari

Det är inte långt kvar nu tills jag börjar på universitetet i Örebro, så igår införskaffade jag en dator. Överlycklig!
Tur att jag hade med mig min älskling som är typ dataexpert som hjälpte mig. Men lika förbannat när jag kommer hem så är det inte samma dator som visningsexet. Och då ska jag betala samma pris för en dator som tydligen är mycket sämre. Förstår inte riktigt meningen med det. Varför försöker de lura alla oss som kallar oss, eller ska kalla oss, studenter? För vi är verkligen så rika, speciellt när man lever på studielån. Usch va det irriterar mig.

Och så är det bara två veckor ungefär tills jag äntligen ska flytta. Har försökt börja packa lite smått både hemma hos mig och hos Andreas. Men det går segt, vet inte riktigt vart man ska börja någonstans. Det skönaste är att vi åtminstone slipper flyttstäda för Andreas kombos mamma skulle tydligen göra det helt själv för att det är roligt. Det är en sak att städa och en helt annan att flyttstäda, men bara jag slipper så är jag glad.
Känner mig dock lite halv stressad ändå, måste sortera alla mina kläder och packa ner alla mina skor, vilket är sjukt många. Och så måste jag vara den som flyttar ut först för sen ska Sanna, min bästa kompis, flytta in hos min mamma. Så det blir att fara runt till tre olika ställen med möbler och skit. Det kommer bli en påfrestande dag, men som tur är har vi våra kompisar, brorsan och hans kompisar också som hjälper till, så förhoppningsvis blir vi helt inflyttade under fredagen så man slipper att tänka på det redan nästa dag också.

Så just nu är det rätt mycket saker som händer, saker som man måste hålla koll på också. Fast det känns helt underbart efter två år med ingenting annat än att sova och bråka med arbetsförmedlingen. Så allt känns prima och jag är lycklig med att få saker för mig, och att ändå få bo kvar i stan hos släkten och alla kompisar. Fast å andra sidan så sticker nästan alla mina polare iallafall.
Nu måste jag packa gardiner osv, så det blir klart någon gång. Man har så mycket skit som man inte ens vet om.

Over and out

RSS 2.0