13 februari -11

Igår gick flytten otroligt lätt, tack gode gud att farsan, farbror, brorsan och hans polare hjälpte till. Life savers!
Så nu är det otroligt stökigt här, saker som ska flyttas överallt och står ivägen. Så hoppas på att få ordning på det mesta så snart som möjligt.
Sitter dock med en tenta nu också, har trots allt kommit en bit, men behöver sätta mig och skriva rent allt- jobbigt! Och så måste jag ordbajsa massor med känner jag ^^.  Så förhoppningsvis hinner jag få ihop något bra tills onsdag, haha. :)

Läste kommentarerna jag fick i det andra inlägget och som svar på det första om jag tänkt att be om ursäkt personligen, och ja det har jag. Väldigt mycket, jag vet dock inte hur/vad jag ska säga eller när jag ska få tillfälle till det. Enligt mig var det faktiskt inte en så stor sak, men att hela grejen sen eskalerade. Och det var absolut inte min mening. I och för sig var det ett tag sedan detta hände, men har ändå tänkt mycket på det. Vi får väl se när jag får ett bra tillfälle att be om ursäkt till henne.

Som svar på den andra kommentaren: Jag har aldrig sagt något elakt om dessa personer till andra, och varför skulle jag göra det? Varför jag inte säger något direkt till dem som jag vet har pratat skit bakom min rygg är att för att det känns jävligt onödigt. Jag har dessutom tagit avstånd ifrån dessa personer. De vet vilka de är. Så det enda de behöver veta är att jag tycker det är jävligt dåligt, men det vet de troligtvis redan att det är, och att det har retat mig. Så jag frågar dig som skrivit kommentaren: Varför skulle jag berätta för dem vad de har sagt bakom min rygg? Jag tror de vet det redan.

Så glad dock att jag har Mattias i klassen, även fast vi inte känt varandra så länge så känns det som att vi känt varandra i flera år. På ett jävligt konstigt sätt förstår vi varandra! Tur att jag har dig :)

Over and out-


10 februari -11

Hm, nu va det verkligen längesen jag skrev i bloggen. Det har dock inte hänt så jätte mycket, eller? ;) haha.
När jag flyttade till Örebro tänkte jag att mitt liv äntligen skulle börja på riktigt och allt skulle bli jättebra, äntligen fick jag flytta ifrån Motala. Det visade sig dock att mitt liv i Örebro inte blev direkt en dans på rosor.
Även fast jag hade några roliga stunder med vissa personer i min klass.

För ett tag sedan fick jag veta att några personer i min klass har snackat skit om mig bakom min rygg, något jag absolut inte uppskattar! Jag blir så jävla irriterad på det! Fega as som inte vågar säga till mitt ansikte vad de egentligen tycker och tänker, och sådana personer vill jag inte ha omkring mig. Jag har mina riktiga vänner som jag älskar och som aldrig skulle göra så emot mig! Är så fruktansvärt trött på falska personer!

Jag vet dock att jag gjorde en rätt så shady sak emot en tjej i klassen som jag faktiskt tyckte om. Vi hade kanske blivit bra vänner ifall jag inte gjort som jag gjorde. Helt ärligt var det inte meningen att det skulle bli på det här sättet, och jag trodde verkligen inte att det var en så stor sak. Men det var det och det blev det.
Vet dock inte hur jag ska be om ursäkt, så... det får bli såhär: Förlåt. Jag har alltid varit så dålig på att be om ursäkt!

Aja, förutom detta så behöver jag verkligen färga mitt hår och köpa nytt smink. Önskar jag hade pengar så jag kunde köpa fint löshår, för behöver verkligen klippa mitt långa hår.. Hm, förslag på hårfärg och/eller frisyr? :)

Over and out-

RSS 2.0