28 juli -10

Jag har en sån ofantlig värk i mina tänder. Jag var hos tandläkaren i måndags och de sa att jag har fått en inflammation i käkbenet. Så lever just nu på smärtstillande. Har inte värken gått över tills imorgon så dör jag, för det gör så jäääääävla ont! Finns inget annat sätt att beskriva det på.
Och så måste jag jobba med den här värken, känns också riktigt roligt. Det är lite svårt att vara social och glad när det enda man vill göra är att gråta.
Igår blev jag överraskad med sällskap av Kalle. Det var riktigt skönt att bara sitta och snacka lite skit och iallafall försöka glömma bort min jävla tand.
Men det blev också sent, sen skulle jag försöka sova men kunde bara sova i ungefär 20 min. Sen struntade jag i det och gick upp istället för jag skulle jobba. Jag åkte ut till väster och väntade på brukaren som till slut inte dök upp så där stod jag. Men mamma var snäll som kom och hämtade mig och sen va det bara att sitta hemma och vänta på att klockan skulle bli halv ett då det var dags för nästa brukare. Men det är ett sjukligt roligt jobb jag har!
Imorgon blir det full rulle! Fram och tillbaka, men det är det som är roligt med det här jobbet. Men sen på fredag är jag LEDIG!
Det ser jag fram emot, behöver ha en ledig dag.
Over and out-

25 juli-10

Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen känner jag. Det har dock inte hänt så mycket förutom jobb, jobb, jobb.
Och idag har jag insett hur mycket jag saknar min kamera, den är trasig så måste lämna in den. Men som det är nu har jag inga pengar. Bloggen känns lite halvtråkig när det inte finns några bilder alls.
Och förutom kameran har jag dessutom åkt på tandvärk, det känns underbart!
Fast överlag har den här helgen varit bra :). I fredags var vi hemma hos mig och myste, jag Felicia och Ida. Sen dök det upp lite fler folk och sen tvingade jag kvar Kalle och Johannes som höll mig sällskap när jag var peppad tills kl 8 på morgonen, haha. Stackare!
Igår hände ingenting alls, bara slappade framför tv:en, fast jag hade velat göra något, men jag skyller allt på vädret.
Idag är en slappardag! Och imorgon jobb, skojjigt.
Nu är det bara en vecka kvar tills jag flyttar! Yai!

Bjuder på en bild ifrån nyår -08/09. Saknar mitt röda hår!

20 juli -10

I lördags så var vi hos Emelia och myste lite. Daisy, Stephanie och Felicia. Sen kom det förbi lite folk, trevligt.
Det var en rolig kväll. Och i söndags var det bara jobb för att igår sedan fira Stephanie som fyllde 21 i lördags. Vi gick till måndagsklubben, men det var inte alls roligt. Så vi åkte hem tidigt och idag så blev det upp igen för att jobba lite till. Det var dock skönt att hålla igång hela dagen, men nu är jag riktigt riktigt seg. Vill bara lägga mig i soffan och inte röra på mig.
Den här veckan blir det rätt så mycket jobb, men det är skönt. I helgen är jag iallafall ledig, yai! Så det känns skönt med några lediga dagar.
Men jag ska ju inte klaga, det är ju pengar trots allt. Och dessutom trivs jag med det.
Det känns som att det inte kommer bli så roliga inlägg framöver faktiskt, bara jobbjobbjobb.
Over and out-

17 juli -10

Igår så träffades jag och Felicia och tänkte bara ta det lugnt, men till slut så blev det ett fylleslag här hos mig. Och Ebba kom förbi med, trevligt trevligt. Sen så försökte vi hitta folk eller något att göra för det blev typ tråkigt att bara sitta här efter en hel kväll, så då tog vi en promenad till Henke och Filip, också väldans trevligt. Men det slutade ändå med att vi satt här hos mig och drack upp nästan all alkohol som fanns, haha!
Men det var en riktigt rolig kväll trots allt.
Eftersom alla var här tills typ kl 7 imorse så har jag inte sovit så mycket heller, kanske 20 minuter, för jag började jobba kl 10. Och ikväll så hoppas jag på myskväll hos min älskade Emelia.
Men nu behöver jag faktiskt sova!

Grattis Stephanie på 21-års dagen!<3


Over and out-

15 juli -10

Idag så tog jag det rätt så lugnt, mamma och jag skulle åkt till stranden, men det va inget väder och hon åkte till mormor på lasarettet.
Så jag hade tråkigt, pratade lite med Felicia och sedan kom Ludde och Stava förbi, återigen och vi tittade på Twilight filmerna. NÖRD!! Iaf, så skulle det egentligen varit så att jag skulle bjudit dem på pizza för de hjälpte mig med flytten, men istället så bjöd Ludde mig på mat. Tror inte riktigt han har fattat hur det ska gå till.
Och jag tackade ja till lägenheten i Örebro, så nu blir det flytt! Överlycklig brud! Ser verkligen fram emot det här, ska bli så himla roligt. Skönt att få komma ifrån Motala, pga många olika anledningar.
Och imorgon ska Emelia troligtvis komma hem, missmissmissmiss! Så jag hoppas få träffa de andra söta flickorna också.
Så nu känns livet otroligt bra och lättsamt, helt underbart!
Over and out-

14 juli -10

So suck your so called pity down.
Hey, that's not so bad, is it?
So take your cold, cold heart and drown
and don't forget to take deep breaths.

The academy is...- Checkmarks beskriver rätt bra hur jag känner just nu.

Idag har jag och mamma flängt runt som fan, överallt och fixat saker. Och imorgon är jag ledig, yai!
Så då blir det att åka till stranden och läsa bok och bara vara.
Är så trött på allting just nu, vill bara att alla ska lämna mig ifred.
Är det något folk har svårt att förstå emellanåt?
Och varför i helvete ska min blogg börja strula för?
Over and out-

13 juli -10

Jag trodde nästan att jag skulle dö igår. Det var för varmt för att flytta egentligen, men efter dagens väder så kändes det bra att vi valde att hämta sakerna igår. Men som tur var fick jag riktigt bra bärhjälp så det var skönt. Ludde och Stava dök upp och hjälpte mig, så nu har jag lovat att bjuda dem på pizza och filmkväll! Ni är guld värda grabbar!
Och idag fick jag ett erbjudande om en lägenhet i Örebro, och just nu lutar det faktiskt mest åt det hållet. Men vi får se. Har tills torsdag att bestämma mig, men Emelia peppade mig lite att flytta. Dessutom är det inte så långt hem isf.
Vi åkte till mormor en sväng på lasarettet idag, det var rätt jobbigt att se henne ha så ont och må så dåligt. Min älskade lilla mormor. Får hoppas att hon mår bättre snart och kommer ifrån det deprimerade sjukhuset. Usch, jag hatar verkligen det där stället.

Min underbara mormor!<3
Over and out-

11 juli -10

Nu sitter jag på mammas altan och slappar i värmen. Försov mig imorse och missade två bussar, så fick cykla som en galning till jobbet. Det var ett av de jobbigaste som jag någonsin gjort, svettades dessutom floder när jag kom fram.
Igår så kom Ludde och Stava förbi och snackade lite skit, det var trevligt. Sen blev det att spela lite xbox i den svala källaren. Gött!
Imorgon ska jag börja flytta mina stora saker ifrån Addes lägenhet, ska dessutom ringa till Platen angående lägenheten jag fått i charlottenborg. Wooho!
Jag har dessutom kommit på vad jag ska klä ut mig till på Felicias maskerad fest. Planering, planering.
Over and out-

9 juli -10

Idag så kom tjejerna hit. Felicia, Stephanie, Daisy, Annie och Viveca. Vi grillade och hade jätte trevligt på altanen. Och så drack vi vin, fast jag och Felicia satsade på en spritkväll med massa olika groggar.
När man sedan ska prova olika groggar så är det inte alltid det går så bra, haha. Men vi hade trevligt.
Sen åkte jag och Felicia till stan och träffade två gamla klasspolare till mig, var riktigt roligt att få se dem igen. Efter det gick vi till Texas och där satt vi på terassen och snackade med massor folk, också det var trevligt. När jag sedan väntade på bussen hem så träffade jag ännu mer gamla klasspolare. Skitskojjigt faktiskt. Men nu sitter jag här hemma och här en bebis i sängen. Puss på henne, hon är så söt! Hon sparkar på mig för att hon drömmer och så snarkar hon.


Tack tjejer för en trevlig kväll! Och tack Felicia för att du är underbar!
Over and out-

8 juli -10

Idag så har jag åkt till jobbet och äntligen fått ett schema. Känns riktigt skönt faktiskt att få lite jobbtider. Fast nu är jag svintrött och jättehungrig. Har sovit väldigt länge idag efter jag kom hem ifrån jobbet eftersom jag knappt sovit en halvtimme inatt.
Tobbe kom förbi här igår och höll mig sällskap medans jag försökte sortera lite av mina tekniksaker såsom tv, xbox och dvd. När vi fixat det så glodde vi på film och snackade skit, det var riktigt roligt att träffa honom igen, det var så längesen.
Och inatt så upptäckte jag att min favorit serie Avatar; Den sista luftbändaren har dykt upp på film, den var dock inte lika bra som serien. Tyckte att de hade missat allt det som är roligt och att alla var så överseriösa hela tiden. Nejnej, stämmer inte alls med serien.
Efter att jag har ätit nu så ska jag försöka sortera bland mina grejjer och sen på måndag så blir det troligtvis att vi hämtar resterande av mina möbler. Ännu mer träningsvärk, yai. Får hoppas att brorsan hjälper mig, sen är jag klar där.
Over and out-

6 juli -10

Idag så har typ allt gått åt helvete. Jag och min sambo har gjort slut och nu ska jag behöva ta alla mina grejjer och flytta hem till min mamma för att sedan flytta vidare till en egen lägenhet. Det ska bli skönt dock, att bara få göra som jag vill och sluta rätta mig efter någon annan.
Har lämnat både intresseanmälan i Örebro och i Motala. Vet inte vilket som fungerar bäst ekonomiskt, har inte riktigt bestämt mig så vi får se vart jag hamnar.
Jag och mamma har iaf kommit på en plan om hur jag ska kunna spara pengar och ta ett körkort även fast jag har fullt upp med pluggandet annars.
Så det känns skönt. Får vi hoppas att det går vägen.
Ska se om jag kan försöka få mina andra planer att gå i lås också. Håller tummarna!

Är du glad nu när jag nämnt dig i min blogg?


Over and out-

3 juli -10

Sitter hemma hos mamma på hennes altan och bara slappar i den otroligt heta värmen. Jag har inte ätit alls idag och har verkligen ingen ork att göra något att äta heller. Det är för varmt. Så jag häller i mig cola med isbitar. Gött!
I torsdags kom Stephanie, Daisy och Annie hit till min mamma, och vi slappade i solen och drack vin. Vi hade en minisemester. Och jag fick en otroligt ful solbränna, men shit happens.
Igår så åkte jag och älsklingen till mamma igen, för att vara hundvakt då hon blev bortbjuden. Vi grillade och umgicks med min lilla bebis, Triss.
Och idag tänkte vi ha en liten grill get-together,  men som det ser ut nu kan ingen. Så det blir väl att sitta här själv som ett fån och försöka hitta på något att äta och plöja film efter film. Fast jag tror att kanske älsklingen kommer förbi iaf.
Jag hatar när det inte blir som jag vill eller väntat mig. Jag slutade också på mitt andra jobb, tyckte det var för hårt arbete för lite pengar. Men tycker man det är roligt så.. Men förhoppningsvis får jag mer jobb inom kommunen som ledsagare, det tycker jag är skitkul.

Twilight Eclipse var så underbart bra. Boken är ju suverän så trodde nästan att jag skulle bli lite besviken på filmen, det fanns ju vissa saker som inte stämde men de måste ju ordna lite så att det blir en bra film. Jag blev iaf helt frälst. Förutom att det var några snorungar som förstörde halva filmen för mig genom att sitta och vissla, skratta och applådera. Jag hatar sånt folk! Jag betalade fan 100 kr för att se filmen då ska jag fan få se den utan massa dumma småglin som förstör allt.
Förstår inte riktigt hur de tänker heller, varför betalar man för att gå och se en film som man inte ens vill se? Är det bara för att förstöra för alla andra?
Jag väntar nu på att filmen ska komma ut på dvd så jag kan inhandla den, och de två första filmerna.
LOVE<3
Over and out-


RSS 2.0