31 maj -10

Nu sitter jag på tåget påväg till skolan. Fast Blackboarden ligger nere så jag kan inte ens läsa arbetet min grupp ska opponera på, får hoppas att jag kommer in på sidan vid 10 i alla fall. Irriterande!
Fast jag är ändå rätt glad, har fått ett till jobberbjudande, så får hoppas att det löser sig så jag får det också :). Skulle vara skitroligt.
Känns skönt att ha mycket på G. Slipper jag sitta hemma hela sommaren och glo, utan får resa runt i Sverige på medeltidsmarknaderna och dessutom komma ut och träffa människor. Jätteroligt! Det är alltid bra att få in foten någonstans. Men som sagt, hoppas bara detta löser sig.
Over and out-

27 maj -10

Idag hängde jag lite med Felicia, vi gick till Thomas på Ajsomfan tatto, hon beställde tid. Jag funderar med på att beställa tid så att jag kan bli klar med min tatuering någon gång med. Problemet är att det är så himla lång väntetid, men det visar ju bara hur bra och populär Thomas är.
Sen gick vi till stan där jag inhandlade ett par skor, vilket min sambo inte tyckte så mycket om. Han anser att jag har för många skor redan. Men jag älskar skor, vill ha alla olika färger och modeller<3



Dessa nya finisar köpte jag, det blir väl troligtvis att ha dem imorgon när tjejerna kommer hit för en utekväll. Yai! Har redan planerat outfit och allt, har sett fram emot imorgon jättelänge. Äntligen får jag träffa Emelia<3 Yai återigen!
Saknar dock min Sanna. Hon har varit i australien i evigheter, vill ha hem henne nu! Jatack!
Over and out-

26 maj -10

Haha, jag är lite rolig. Var helt ute och cyklade gällande skolan. Det var ju nästa onsdag som vi ska ha våran opponering. Va trött jag blir på mig själv ibland.
Men idag har jag sprungit ännu en runda på stan och lämnat in ett par skor för omklackning. Jag älskar att de är snabba där och jag får tillbaka dem redan på Fredag, alldeles lagom tills jag ska umgås med tjejerna.
Äntligen kommer Emelia hem, har saknat henne något fruktansvärt, och såklart Stephanie, Daisy och Viveca med.
Köpte också en liten present åt mamma tills Morsdag :). Och så ska vi väl antagligen ut och äta då med.
Pengarna som jag tjänade ihop på jobbet räckte perfekt till denna månad, trodde inte jag skulle ha några pengar kvar alls, men det blir lite till mat iaf :)

Nu ska jag gå ut och röka.
Over and out-

25 maj -10

Kom precis hem efter en liten runda på stan med mamma, vi åt på kinaresturang. Det var riktigt gott faktiskt. Fast som vanligt när jag väl har lite pengar till övers så finns inget att handla, det suger. Ska nog beställa något ifrån internet istället, typ ett par billiga skor eller något.
Imorgon ska jag tillbaka till skolan och efter det SOMMARLOV! Jatack! Får hoppas att min omtenta gick bra, och att jag får godkänt på den. Vet inte riktigt när jag får veta det.
Tänkte bara lägga upp några bilder ifrån jobbet också :)



I den jobbade jag :) Vi gjorde Galtaklämmor, svingott. Och fort gick det!



Och detta var turnéspelen med alla fina hästar. Skitroligt att titta på faktiskt. Jag smet iväg när jag hade en liten rast och tog kort.


Over and out-

24 maj -10

Igår kom jag hem ungefär vid kl 2. Åkte dock hem till mamma eftersom att jag idag var tvungen att skriva klart och skriva ut min tenta. Är dock inte alls nöjd med den så jag förväntar mig ett IG.
Jobbet var dock roligt, det var mycket folk och det fanns massor att göra och titta på. Bara det att det var rätt tungt, att packa ner alla tält och köken osv. Men jag var glad att jag slapp plocka upp det ^^. Det var många trevliga människor där, alla var glada hela tiden trots kokhet värme och regn, kyla och åska. Det var intressant. Det vara bara det att vi låg i ett militär tält och sov, och på morgonen hittade dem en snok i tältet, och jag låg på marken med min luftmadrass.
Så när jag kommer hem till min älskling så får han titta noggrannt på mig efter fästingar, är livrädd för de där små asen. Jag blev också jävligt myggbiten på benen, för mygg fanns det sjukligt mycket av.
Jag fick låna en tjejs kamera och tog massa bilder, men hon har inte skickat dem till mig ännu, så de dyker nog upp i ett annat inlägg.
De hade riddarspel med hästar och lansar, och parader med drottningen osv. Såklart var jag tvungen att knäppa massa kort på hästarna.
Så nu blev jag jävligt sugen på att själv bli en såndär riddare som reser runt med sin häst och tävlar emot varandra, verkar ju skitkul! Fast det skulle troligtvis inte funka med min lilla älskade polle. Men jag tycker om honom ändå, Litfari ifrån Paradisgården<3. Min vita springare :)


Over and out-

21 maj -10

Idag har jag suttit med tentan hela dagen i förhoppning med att jag skulle bli klar tills imorgon. Men icke, och nu är klockan 03.00 och jag sitter fortfarande med den. Hur i helvete ska jag hinna med detta och jobba? Kan ju inte plugga på tentan när jag inte ens är hemma. Det här suger. Har panikångest och kan inte sova alls, och det behöver jag verkligen göra tills imorgon.

Hitta min Ipodladdare, så lite glad är jag dock. All min gamla musik, och det som jag lade in till Arvikafestivalen förra året. Sommarminnen<3. Jag saknar min keps :(


Dessutom saknar jag mina vänner något otroligt mycket, känns som att jag inte har tid för dem längre och det gör mig otroligt ledsen. När jag nu sitter och lyssnar på musiken så minns jag alla småfester vi haft och skrattat och lyssnat på den här musiken och bara älskat livet. Ibland önskar jag att allt var annorlunda.
Over and out-

18 maj-10

Sitter och försöker tentaplugga nu, men det går inte så bra. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Så jag sitter och småglor lite på Sex and the City filmen samtidigt. Helt underbar film! Jag är också riktigt avundsjuk på Sarah Jessica Parkers hår, jag vill också ha sådana lockar. Så nu är jag riktigt sugen på att permanenta mitt hår, men jag vågar inte. Vill inte ha de här småkrull lockarna utan de stora hollywood lockarna som Sarah Jessica Parker och Lauren Conrad har. Önskar dessutom att jag hade pengar till det, men jag ha precis köpt skolböcker för 1000 kr :(




Och så fick jag ett mail ifrån mitt jobb som sa vart jag ska vara i helgen. Så det blev Tyresö, det kan bli intressant och roligt. Fast är lite nervös samtidigt! Ska va borta hela helgen och jobba, så åker på fredagen och kommer hem sent på söndagnatten. Får vi hoppas att jag klarar av det också :)
Och förhoppningsvis har jag tentan klar tills fredag, usch vilken stress och press. Hur ska jag klara det här då? Den här tentan känns fan inte bra :(
Over and out-

17 maj -10

Usch, har haft så mycket att göra och tänka på den senaste tiden. Plugg- fältrapporter, seminarium, tentor, omtenta och en jävla massa skit. Men snart har jag gått ett halvår på universitetet. Känns underbart! Bara tre år kvar! Woho?!
Jag och Andreas har bott ihop i snart 4 månader och vi firade ett år för en månad sen.
Har varit svårt att jonglera allting samtidigt, plugget, pendlandet, förhållandet, hemmet och allting därtill. Förstår inte hur man hinner? Och förstår verkligen inte de i min klass som dessutom har småbarn och hinner att plugga? De måste vara undermänniskor!
Men jag har börjat komma in i rytmen lite nu. Iofs har jag dock tentavecka nu, så är hemma mycket, men jag hatar det ändå. Får hoppas att jag klarar den här tentan nu.

Och dessutom har jag äntligen fått ett sommarjobb! Så det känns skönt. Börjar jobba redan på fredag.

De ringde också ifrån det Okända och var intresserade av min mammas hus, så jag får hoppas att de hör av sig igen efter jag skickat bilderna och alla dessa historier om vad som hänt i huset. Är jättespännande tycker jag :)

Jag har dessutom gjort en ny tatuering, som dock inte är klar ännu, men jag tycker om den väldigt mycket iaf. :)


Over and out-


RSS 2.0