27 september -10

I helgen åkte jag hem till Motala för att hjälpa mamma lite. Men så blev det inte. I fredags var jag ute med Feliciafuling på Brygget. Det va trevligt, fast då insåg jag hur tråkigt det är att vara i Motala. Det va jättekul när det bara var jag och Felicia hemma hos Virre, det va riktigt mysigt faktiskt att bara sitta o dricka öl och snacka skit.
Sen på lördagen hängde jag med KP och Lenny till Jonsson. Det va otroligt roligt att träffa alla människor som man träffat så mycket förr, en riktigt skojjig kväll. Jag ville inte åka hem så jag umgicks med Tobbe tills kl sex på morgonen. Ibland önskar jag att allting kunde vara som förr, det var så roligt då.
Problemet med att vara ute sent och få för lite sömn är att man blir sjuk, vilket jag blev igår. Fast det känns inte som en vanlig förkylning, så nu oroar jag mig för lunginflammation IGEN! Igår hade jag väldigt svårt att andas och hade en stor klump i bröstkorgen. Hostade så mycket att min hals blev helt trasig. Och imorgon har jag ett seminarium som jag känner mig totalt oförberedd inför. Allt jag skulle vilja nu är att åka hem till mamma och bli bortskämd och omhändertagen nu när jag är sjuk.

Over and out-

20 september -10

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen känner jag. Det känns verkligen att skolan har dragit igång på riktigt nu, seminarium hit och dit och massvis med föreläsningar. Just nu sitter jag och försöker finslipa seminarium 2. Det går inget vidare, har typ fått skrivkramp eller något. ^^
Den här helgen var jag på Salams inflyttningsfest vilket va jättetrevligt, och sen drog jag till Motala. Emelia kom hem dit ifrån Jönköping, så vi gick ut. Har verkligen saknat henne!<3
Fick dessutom träffa Tettela och Viveca, som jag saknat sjukligt mycket. Nu vill jag bara träffa Sanna och Daisy med, känns tomt utan dem.
Nej, jag har nog inte så mycket annat att skriva egentligen, förut va det bara jobb, jobb jobb, men nu är det bara skola, skola, skola. Så jag måste plugga vidare nu, usch!
Over and out-

7 september -10

Helgen som varit spenderade jag i Motala. Det blev mycket alkohol och många vänner. Det var jätteroligt. Hade inte förväntat mig att göra något alls utan bara sitta hemma och vara hundvakt. Men då fick jag överraskande samtal och inbjudan till fester. Överlag, awesome!
Imorgon så är det pubrunda för studenter här i Örebro. Måste säga att jag är riktigt sugen på att gå dit, men vi fårse om jag kan hänga på någon. Det skulle vara roligt.
Idag har jag varit på föreläsning och sen träffat gruppen och pluggat. Sen lagade jag en asgod köttfärssås och typ däckade. Sen nu så har jag suttit i över 2 timmar och försökt hitta någon vettigt i en bok till seminariet. Har letat igenom typ alla böcker! Har inte hittat nästan något, fårse vad gruppen tycker. ^^

Tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten också, jag älskar den! Men vågar inte riktigt ta kort på sovrummet, det ser så stökigt ut när det inte är bäddat.

Min "kokvrå", tycker det är rätt stor ändå faktiskt.

Hallen in till vardagsrummet.

Vardagsrummet

Vardagsrummet. Fattar inte varför bilderna blir sådär mongo med ljusen!

Min datahörna ^^

Bilderna är för er som typ aldrig någonsin kommer att hälsa på mig ;)
Over and out-

1 september -10

Nu sitter jag på tåget påväg hem till Örebro. Va en sväng i Motala igår för att se när Felicia gjorde sin tatuering, den blev riktigt jävla snygg. Sen så överraskade jag mamma, som inte hade en aning om att jag va i stan. Hon blev jätteglad. Och så träffade jag min älskade bror, och sen kom farsan förbi en sväng med lite extra pengar åt mig. Behövs verkligen kan jag säga. Jag och mamma har lagt hur mycket pengar som helst på min nya lägenhet. Det blev dyrare än vad jag trott ifrån början.
Nu så tänkte jag bara åka hem en sväng och äta och göra mig iordning lite, för sen kommer KP och vi drar till Ikea, IGEN! Som tur är, är det inte jag som ska handla.
Och så måste jag betala mina räkningar idag nu när jag äntligen fått mitt csn bidrag, lite sent men huvudsaken är att jag fått det :)
Det är bara onsdag men jag har redan börjat fundera på vad jag ska göra i helgen. Om jag ska åka till Motala eller om jag ska stanna i Örebro. Men vill inte sitta och uggla själv i Örebro heller, så vi får se vad som händer :)

Allting har ordnat sig nu!

Over and out-

RSS 2.0